Äntligen!

Det har snackats och längtats och spekSkärmdumpulerats länge nu. Men nu är alltså Spotify’s mobilapplikation, för Iphone och Android, ute ur beta!

Efter några timmars irritation över att ha glömt min laddare i Ångermanland (pgabröllop i helgen i första hand, pga av obotlig glömska i andra hand), lyckades jag både tanka på batterierna och laga mitt plötsligt kinkiga Itunes (som drabbats av det tydligen inte helt ovanliga 13010-felet) är Spotify-appen nu nedladdad och klar för en första test. Hittills ser det lovande ut: enkelt och snyggt gränssnitt, offline-läge (grymt!) synkronisering med kontot så att de spellistor man har skapat i webbversionen följer med till mobilen (rätt självklart egentligen) och, sägs det, inte alltför farlig batteriåtgång (vilket ju är tacksamt, givet den geografiska placeringen av min laddare just nu…).

Just det, en grej till. Det krävs att man uppgraderar sitt gratiskonto hos till premium (99.-/mån) för att kunna använda mobilappen. Känns klart värt. Bra jobbat. Ska bli intressant att höra hur ration premium-/gratisanvändare kommer förändras nu…

Annonser

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: